Deltag i vores
12-stjerneudfordring!

Gennemfør udfordringerne

Har du, hvad der skal til for at overbevise folk om at stemme til EU-valget? Så tag vores 12-stjerneudfordring op og spil en nøglerolle for det europæiske demokrati!

Saml stjerner

Det er let at deltage (men at gennemføre er noget helt andet!). Du vil blive bedt om at bevise dine evner i fire forskellige udfordringer, der skal teste, hvor god du er til at fremme valgdeltagelsen til EU-valget.

Frigør præmierne

Når du har samlet 12 stjerner, kan være berettiget til at modtage en eksklusiv præmie. De første 500, der gennemfører, får et "Denne gang stemmer jeg"-kampagnesæt, der indeholder et lille flag, en kuglepen, 20 kort og 20 klistermærker. Dette kan hjælpe dig med at gøre endnu flere opmærksomme på kampagnen.

De næste 500 får tilsendt en “Denne gang stemmer jeg”-startpakke, der indeholder en blyant, en knappenål, 20 kort og 20 klistermærker.

Alle, der gennemfører 12-stjerneudfordringen, vil modtage et æresmærke online, der kan deles på de sociale medier og et diplom, der kan printes, som bevis på dit engagement.

Skriv dig op til at deltage i udfordringerne

Skriv dig op på hjemmesiden

eller log ind med en eksisterende konto

Vær den hurtigste til at samle 12 stjerner for at modtage eksklusive præmier

De første 500

De første 500 til at gennemføre 12-stjerneudfordringen modtager det fulde "Denne gang stemmer jeg"-kampagnesæt, der indeholder ting som klistermærker, som du kan bruge til at promovere valget.

De næste 500

De næste 500 modtager en "Denne gang stemmer jeg"-startpakke

Alle, der gennemfører udfordringen, modtager et digitalt æresmærke, som kan deles på de sociale medier og et diplom, der kan printes.